Thursday 12 July 2012

Echipamente audio profesionale

Magazinul Sono comercializeaza atat echipamente electronice audio destinate utilizarii in spatii rezidentiale, cat si in alte incinte, precum studiouri muzicale, restaurante, cluburi, cladiri comerciale. Altfel spus, la noi vei gasi solutii complete de sonorizare profesionala, indiferent de scop, eveniment sau locatie.

In gama audio profesional vei gasi urmatoarele categorii de produse:

  • boxe audio profesionale - boxe active, boxe pasive, monitoare de studio
  • boxe audio Public Adress
  • amplificatoare audio profesionale
  • mixere audio profesionale
  • cabluri audio profesionale - conectori cablu audio, cabluri profesionale echipate

Sono.ro iti pune la dispozitie numeroase oferte promotionale la echipamente audio profesionale.

Boxe Magnat, renumite pentru sonorizarea de calitate de care au dat dovada. In ceea ce priveste ofertele disponibile la aceste produse, poti opta pentru:

  • Boxa pasiva Magnat Pro PA 112 la doar 742.5  RON. Aceasta boxa de podea are dimensiuni de 385x635x326 mm si puterea RMS de 250 watti. Frecventa de crossover este de 2800 Hz, iar presiunea sonora maxima (sensibilitatea) de 95 decibeli.
  • Boxa pasiva Magnat Pro PA 212 la 1.257 RON. Aceasta boxa de podea are dimensiunile  385x1005x390 mm. Presiunea sonora maxima este de 97 decibeli, iar puterea RMS de 400 watti. Frecventa de crossover este de 2800 Hz.
  • Boxa Magnat Symbol Pro 160 la 362 RON. Aceasta boxa de perete, cu dimensiunile de 180 x 310 x 240 mm are puterea RMS de 100 watti. Frecventa de crossover este de 4000 Hz, iar presiunea sonora 92 decibeli. Are un raspuns in frecventa de 30 Hz - 30 kHz.

O alta alegere inspirata o reprezinta boxele Behringer, de asemenea un brand de renume in ceea ce priveste sonorizarea de calitate. Dintre produsele sub sigla acestei marci iti propunem:

  • Boxa pasiva Behringer Eurolive B212XL la numai 615 RON. Aceasta boxa are dimensiuni de 550 x 345 x 270 mm, configuratie doua cai, puterea RMS de 200 watti si frecventa de crossover 1800 Hz.
  • Boxa activa Behringer Eurolive B210D la 789 RON. Acest model are dimensiunile 464 x 292 x 244 mm, configuratie pe doua cai, iar puterea RMS de 220 Watti. Presiunea sonora atinge valoarea de 113 decibeli.
  • Boxa activa Behringer Eurolive B212D la 950. 47 RON. Aceasta boxa are dimensiunile 550 x 345 x 270 mm, configuratie de doua cai si puterea RMS de 345 Watti.
  • Boxa activa Behringer B205D la 649 RON. Dimensiunile sale sunt 185 X 290 X 220 mm, iar configuratia este pe doua cai. Puterea RMS este de 125 Watti si nu cantareste decat 3.2 Kg.

In plus, iti oferim amplificatoare Behringer intr-o gama variata de modele, printre care:

  • amplificator Behringer Europower EPQ304 la 831 RON
  • amplificator Behringer Europower EPQ900 la 1049 RON
  • amplificator Behringer Europower EPX2000 la 1379 RON
  • amplificator Behringeri Nuke NU1000 la 849 RON
De asemenea, poti opta pentru un amplificator profesional de la Apart, un alt producator celebru. Mai mult, vei gasi mixere audio profesionale, dintre care mentionam modelele Xenyx 802 si Xenyx 1202FX la 239 RON, respectiv 459 RON. La Sono.ro sunetul atinge perfectiunea!

Tuesday 10 July 2012

Abordarea profesionala la indemana noastra

Abordarea profesionala a auditiilor muzicale a depasit de mult aria rezervata doar celor care sunt in bransa, echipamentele audio de tipul celor bose companion fiind deja prezente si disponibile oricui doreste sa beneficieze de un sunet de calitate pe care il poate elibera orice dispozitiv conectat la celebrul de acum, Control Pod al acestui sistem.

Daca te afli in situatia in care lucrezi multe ore pe zi la calculator si vrei sa ai un fundal muzical placut, sau esti un impatimit la jocurilor si vizionarii filmelor, atunci conectarea acestui sistem audio performant iti va aduce reliefarea unui sunet de exceptie in ciuda dimensiunilor mici ale satelitilor si a modului principal Acoustimass, care este responsabil cu sunetele joase extrem de precise si naturale. Te vei afla in fata unui sunet complet, incisiv si detaliat pe care aceste boxe il vor furniza pentru orice sursa vei cupla la intrarile auxiliare.

Continuarea acestei modalitati de auditie standard o vei putea extinde si catre momentele in care nu te afli langa un computer si pur si simplu doresti sa-ti asculti muzica preferata oriunde te-ai afla, dar nu oricum. Producatorii s-au adaptat si acestei situatii si ofera in acest moment varianta portabila pentru melomanii pretentiosi, si anume bose sounddock, care va putea prelua in suportul sau orice IPhone sau IPod care isi vor preda controlul integral acestui special dispozitiv audio. Prin telecomanda pe care o are in dotare, vei putea controla functiile IPod astfel incat te vei putea bucura de intreaga placere de a aculta muzica asa cum nu ai putut auzi pana acum. Pe loc iti vei pretui si mai mult dispozitivul tau de redare, iar experienta audio se va ridica mult peste nivelul asteptarilor.

Si daca esti plin de energie si ai o multime de prieteni, fiecare cu dispozitivul sau mobil pe care sunt incarcate tot felul de piese muzicale, atunci este limpede ca intalnirile voastre trebuie sa fie monitorizate si sustinute de un sistem de redare cu adevarat portabil cum este un bose soundlink. Daca nu ai aflat pana acum trebuie sa stii ca muzica va va insoti oriunde ati merge, la munte sau la mare, iar marele avantaj al acestui sistem usor de purtat la drum, este ca va putea tine in memoria sa pana la sase dispozitive de tip bluetooth, diferite, de la care va putea prelua sunetul distractiei voastre.

Conexiunea catre acest sistem audio portabil se face direct prin intermediul protocolului bluetooth, asadar ai scapat de orice fir care te-ar putea incurca sau l-ai putea rupe atunci cand esti in miscare. Raza sa de functionare, adica de receptionare a semnalului primit de la un transmitator, este de zece metri, in timp ce bateria poate aduce distactie in grupul tau de prieteni timp de circa 8 ore.

Prin urmare iata ca profesionistii in domeniu acorda o sansa in plus celor care sunt mereu in miscare, aducand noi si noi dispozitive excelent construite pentru redarea si abordarea profesionista a auditiilor muzicale, altfel decat in varianta clasica de auditie obisnuita, acasa, cu ajutorul unui amplificator stereo la care au fost conectate una sau mai multe boxe audio de calitate.

Cunoscatorii in domeniul audio profesional si-au luat intotdeauna masurile de prevedere necesare pentru a putea primi tot ce este mai bun din partea echipamentelor pe care le utilizeaza. Este evident ca odata ce esti un impatimit al auditiilor muzicale de exceptie, fara indoiala ca te vei orienta catre asezarea in living a unui amplificator nad, care va face buna pereche cu doua sau chiar mai multe boxe magnat.

Combinatiile sunt la indemana noastra, profesionistii ni le ofera, iar noi trebuie doar sa decidem abordarea setului de aparatura audio care sa ne satisfaca deplin setea de calitate, indiferent de locul si momentul in care facem o auditie.

Wednesday 4 July 2012

Reflectand la relatiile dintre oameni

Lucrurile ce ne fac sa zambim sunt astazi atatea cate vrem noi sa fie, persoanele care ne pot face sa ne indragostim au un numar indefinit pentru ca intotdeauna vor face parte din viitor. Dar momentul de astaqzi cand stam , ne plangem ca suntem singuri si nu facem nimic este unul pierdut. Nu trebuie sa lasam gandurile negre si triste sa ne zbuciume existenta ci trebuie sa le invingem folosind impotriva lor ganduri frumoase. Un aliat ce ne poate ajuta in lupta cu singuratatea este si va putea fi mereu un caine. Aceste animale simt extrem de multe din starile omului si vor fi intotdeauna niste prieteni de incredere si crednciosi ai omului pe care nu il vor parasi deloc pana in ultima zi a vietii lor. Daca reusesti sa faci un caine sa inteleaga ca se bucura de prietenia ta vei reusi destul de usor sa ti-l faci prieten pe viata. Iubirea unui om se poate imparti in mai multe feluri sau poate fi clasata in foarte multe moduri si nu de putine ori poate fi inlocuita cu ura. Un sentiment de asemenea puternic ce ne va face sa ne comportam de multe ori prosteste si sa spunem lucruri ce nu ni se par normale. Ce se intampla insa cand ducem relatia de comunicare la un nivel spiritual si nu mai exista comunicare verbala ci doar prin priviri si prin limbajul corpului. Ganditi-va ca un caine de exemplu isi da seama de starile de spirit ale stapanului dupa miros sau dupa bataile inimii, nu ne inteleg ei verbal dar stiu ce se intampla cu noi, au existat cazuri in care cainii si-au dat seama inaintea stapanilor ca acestia o sa sufere in urmatoarea jumatate de ora un infarct.

In afara de faptul ca ne tin companie aceste animale se pot dovedi foarte folositoare de aceea este foarte bine sa avem si noi la randul nostru grija de ele. In primul rand trebuie sa facem cu ei vizite regulate la un medic veterinar pentru a determina cat de bine este starea lor de sanatate. Apoi in cazul in care este nevoie trebuie facute drumuri regulate la o clinica veterinara pentru a efectua diverse vaccinuri. Dupa cum stiti si animalele au nevoie de vaccinuri ca sa poata fi ferite de boli destul de grave. Acum insa pentru orice eventualitate a aparut si conceptul de clinica veterinara non-stop pentru cazurile cand lucrurile o iau razna si cainele tau poate fi victima unui accident. In cazul in care exista in orasul dvs si serviciile de ambulanta veterinara nu ezitati sa apelati la ele pentru ca si in cazul cainilor ca si la oameni o interventie rapida poate salva viata animalului sau poate face diferenta intre un handicap fizic sever si o simpla rana ce se va duce cu timpul si va estompa. Nu lasati aceste rani sa devina ceva mult mai grav evitand dusul la medic, sau faptul ca o sa credeti ca animalul se va vindeca singur, procesul de vindecare este si la el extrem de dureros si de durata daca nu va primi ingrijiri imediate. Insa este un adevar cand se spune ca in saliva cainelui exista enzime ce au rorul de distruge bacteriile din rani si de aceea cainii se ling extrem de des in zona unde au suferit o rana.