Sunday 24 June 2012

Cat de mult iti place sa faci shopping online

Contrar parerii multora care considera o adevarata adictie faptul ca noi doamnele suntem complet dependente de cumparaturi pentru haine femei, eu contrazic aceasta afirmatie si am sa va spun si de ce. V-ati uitat vreodata la standurile cu aparatura electronica sau scule pentru pescuit cate femei stau si studiaza produsele expuse? Probabil ca nici una, sau daca veti vedea acolo o femeie atunci cu siguranta isi insoteste prietenul sau sotul la cumparaturi.

Sa spunem si despre ei, barbatii, ca au o adictie pentru aparatura sau instrumente care aduc bucuria unui hobby? Categoric nu, iar acest lucru este valabil si pentru noi. Nu este vorba despre un hobby in a-ti cumpara haine dama, ci mai degraba vorbim aici despre o necesitate normala pe care orice doamna sau domnisoara are tot dreptul sa si-o satisfaca.

S-au intrebat vreodata cei care ne „acuza” de timp pierdut, prea multi bani cheltuiti pe fuste, cum am arata imbracate mereu in aceiasi pantaloni dama purtati si la serviciu si in weekend atunci cand iesim cu iubitul sau sotul la o plimbare prin parc? Nu cumva ar trebui sa avem libertatea de a alege dintr-o garderoba rezonabila, dar cu piese elegante si nu neaparat scumpe? Eu zi ca da, avem aceasta posiblitate gasind in cautarile noastre si rochii elegante si de ce nu chiar mai multe perechi de pantaloni femei, pe care sa-i putem asorta la diferitele situatii de zi cu zi in care suntem implicate.

Cred ca mai degraba suntem acuzate de timpul pe care il alocam acestei placeri persoanela, poate uneori in detrimentul altor activitati alaturi de familie si chiar langa prieteni. Ei bine, nu cred ca este atat de grav atat timp cat internetul ne poate aduce chiar acasa magazinul mult visat cu rochii ieftine online, in care putem zabovi oricat ne dorim, rasfoind cu atentie si fara graba modele dupa modele de rochii dama sau fuste femei pentru a ne putea alege exact ceea ce consideram ca ne prinde cel mai bine.

Este o modalitate excelenta de shopping, prin care eliminam multa vreme pierduta cautand printre rafturi si care are inca un efect benefic asupra celor din jurul nostru. Ii vom putea angrena si pe ei sa isi dea cu parerea asupra oricarui model de rochii online ieftine, astfel incat sa nu mai ramana cu senzatia ca sunt lasati deoparte si noi ne facem de cap prin magazine.

Te-ai gandit vreodata ce bine se va simti sotul sau prietenul tau atunci cand ii vei spune sa vina pana in dormitor sa-si dea cu parerea despre noua ta fusta dama pe care ai pus ochii, ori despre cele doua sau trei rochii online pe care ti le doresti si nu iti mai sta gandul decat la ele? Faptul ca ii vei consulta, chiar daca nu vei cumpara pana la urma exact modelul pentru care ati cazut de acord, este extrem de important pentru ei, fiindca se vor simti importanti ca au participat alaturi de tine la luarea unei decizii, iar timpul alocat pentru shopping a fost poate mai scurt si mai distractiv si pentru el.

Pana la urma orice decizie vei lua in ceea ce priveste completarea sau reinnoirea garderobei tale cu haine dama, eu cel putin agreez de ceva vreme sa-mi caut mai ales pentru vara rochii magazin online, unde fara nicio indoiala am sa-mi pot alege cel putin unul sau doua modele fara prea multa bataie de cap.

Incearca si tu, lasa deoparte orice idee care te-ar putea abate de la aceasta placere si mergi pe mana mea, cautandu-ti tot ce-ti doresti, de la fuste femei si pantaloni femei pana la cele mai elegante si ieftine rochii femei.

No comments:

Post a Comment