Sunday 22 April 2012

Este primavara, deci radiem

A venit primavara mult asteptata, chiar daca aproape ca nu mai speram. Este momentul in care totul revine la viata, prinde culoare, reinvie, natura incepe sa freamate. Cat am asteptat cu totii acest moment de care trebuie sa ne bucuram din plin, iar noi femeile trebuie sa o facem inzecit. Asa ca, hai sa strabatem orasul pentru a vedea optiunile: salon masaj bucuresti - primul iesit in cale. Ma opresc si meditez: oare ti-ai dori sa-ti rapesti cateva minute din aceasta zi pentru a te desfata pret de cateva ceasuri aici ?

Relaxarea de dupa ti-o garantez, nu trebuie decat sa-i calci pragul. Uneori aceste mici ragazuri intr-un salon infrumusetare bucuresti, sau un salon bronzat bucuresti, ori o manichiura si pedichiura iti pot face ziua mult mai frumoasa si te pot face sa uiti de grijile cotidiene. Acum, ca primavara a sosit si hainele vor deveni din ce in ce mai usoare de simtit, trebuie sa ne acordam mai mult timp pentru ingrijirea corporala. Micile detalii au fost intotdeauna cele care au contat cel mai mult, asa ca, eu propun sa nu ne dezicem de la a fi sarmante, rebele, cochete, sexy, asemenea unei zile de primavara.

Sa incepem cu o tenta de bronz care ne va face cu siguranta mult mai sexy atunci cand vom renunta la pantaloni in favoarea unei rochii, deci haideti la salon bronzat bucuresti. Cele cateva minute petrecute aici, timp in care tu te poti gandi la orice, te vor ajuta sa calci mai indrazneata pe tocuri.

Ca tot vorbim de tocuri, o manichiura si pedichiura sunt necesare pentru a fi in ton cu minunatele culori primavaratice a caror prezenta o putem deja vedea. O nuanta pastelata, una indrazneata sau de ce nu clasicul french vor atrage cu siguranta atentia. Cred ca este minunat sa fii femeie si sa poti profita de toate aceastea chiar si dupa o zi istovitoare la birou, unde stressul isi spune cuvantul. De ce spun asta? Pentru ca putem fenta si acest inamic zilnic, stressul, mergand la o sedinta de relaxare prin masaj in cadrul unui salon masaj bucuresti.

Chiar asa, este exact ce aveam nevoie. Timpul petrecut aici devine o adevarata desfatare, te poate face sa uiti de toate grijile si cel mai important te poate face ca noua. Nu trebuie decat sa vrei. Acum, ca primavara a sosit in cele din urma dupa o lunga perioada de asteptare, ne putem bucura de toate cele de mai sus fara nici o ezitare. Este un moment in care noi femeile, trebuie sa incepem a ne rasfata simturile, corpurile, asa cum natura ne rasfata prin peisajul renascut. In sfarsit putem renunta la vesmintele greoaie, la incaltamintea asfixianta in favoarea tinutelor care contureaza femeia in toata splendoarea ei. Noi, reprezentatele frumosului, ne putem impune acum, asa cum ne dorim, fara a avea retineri exterioare. Primavara si in curand vara se dovedesc a fi niste bune aliate noua. Iubim aceste anotimpuri cu totii, dar pentru noi, femeile, sunt doua momente din an in care trebuie sa debordam din plin feminitate, atat de caracteristica noua.

Barbatii se vor bucura si ei din plin de toate efectele pe care le pot avea cateva minute la un salon bronzat bucuresti, aproximativ o ora, indeajuns pentru o manichiura si pedichiura, de ce nu 60 de minute de masaj la un salon masaj bucuresti, o coafura rebela, sexy la un salon infrumusetare bucuresti.

Dupa toate aceste etape cu adevarat relaxante si de folos, ne vom simti la fel de stralucitoare precum razele, inca timide la atingere, ale soarelui si vom radia pentru toti cei din jur. Haideti sa nu uitam cat de minunate sunt clipele acestui anotimp pentru noi. Este primavara, deci radiem.


salon infrumusetare bucuresti, solar bucuresti

No comments:

Post a Comment