Tuesday 6 March 2012

Cele trei victime internate la Spitalul Floreasca sunt stabile, fara leziuni ale organelor interne

stirileprotv.ro Cele trei victime internate in Spitalul de Urgenta Floreasca sunt la terapie intensiva, stabile, fara leziuni ale organele interne, desi gloantele au trecut ori s-au oprit foarte aproape de acestea.

In cazul unui barbat de 50 de ani, glontul a avut o traiectorie stranie. A intrat prin partea dreapta foarte apoape de ficat, dar fara sa lezeze acest organ. Barbatul ar putea fi operat marti sau miercuri, a spus coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.
Una dintre femei a fost ranita in zona abdominala, inghinal, glontul oprindu-se aproape de un grup de vase (aorta, vena, nerv). Acesta ar putea fi operata luni noapte sau marti dimineata, a adaugat medicul.

La cea de-a treia victima, tot o femeie, glontul a intrat in abdomen si a ricosat de coaste, dupa care a intrat prin partea inferioara a sanului si a iesit prin partea superioara a acestuia. Femeia are si o contuzie pulmonara. Va fi operata probabil tot marti, specialistii vor decide momentul interventiei, a mai spus Oprita.

60556551 Medici: Persoanele ranite in atacul armat din coafor sunt investigate, ar putea fi operate X 60556530 Raed Arafat despre carnagiul de la Perla X 60556538 Situatia ranitilor dupa atacul sangeros din centrul Capitalei X 60556528 Bogdan Oprita despre Carnagiul de la Perla X 60556546 Medici: Persoanele ranite in atacul armat din coafor sunt investigate, ar putea fi operate X 60556633 Promo - A intrat intr-un coafor si a impuscat 8 oameni X

Doua dintre cele trei victime impuscate in coaforul din complexul Perla au fost operate, uneia i-a fost imobilizat piciorul in aparat gipsat, a declarat directorul medical al Spitalul Univeristar de Urgenta Elias, dr. Dana Safta. Toti pacientii sunt stabili si, in urma evaluarilor facute, nu sunt identificate leziuni care le-ar putea pune viata in pericol.

Toate cele sase persoane ranite in atacul armat din coaforul din zona complexului Perla sunt in investigatii si ar putea fi operate pentru extragerea gloantelor, au declarat medicii spitalelor Floreasca si Elias.

Si celelalte trei victime (doua femei si un barbat) care au fost trasportate la Spitalul Elias cu rani la picioare sunt in investigatii. "Pacientii nu au voie sa stea in picioare, intrucat au rani la membre. Ei vor fi investigati si apoi vor fi operati pentru extragerea corpurilor strane", a explicat medicul de la Unitatea de Primiri Urgenta de la "Spitalul Elias".

Luni, in jurul orei 17.30, agentul de politie a deschis focul in salon, omorand doua persoane si ranind alte sase.

Adjunctul procurorului general al Romaniei, Marius Iacob, a declarat, luni seara, ca autorul atacului de la coafor - un conducator auto al MAI, in varsta de 53 de ani - a fost retinut sub acuzatiile de omor calificat si deosebit de grav.

Arma cu care agresorul - agentul de politie Gheorghe Vladan - a impuscat opt persoane, din care doua au decedat, a fost recuperata de procurori, ea avand un calibru de 9.

Agresorul se afla sub paza militara si este audiat de achetatori.

Persoanele decedate in urma atacului vor fi duse la INML, pentru autopsie.

 

 

No comments:

Post a Comment