Saturday 24 March 2012

Masina inchiriata- cheia unei impresii bune

Imaginea pe care o proiectam in societate e de fapt un cumul de detalii pe care le putem combina cum dorim, de fapt. Valorile pe care le pretuim pot fi reprezentate prin obiecte sau comportamente care pot fi invatate sau dobandite nu foarte greu. Una dintre ele e masina, desigur. Un automobil poate spune multe despre cel care-l conduce, de la statutul financiar si pana la gustul in materie de culori, design si altele. Chiar daca ne dorim sa fim apreciati pentru ce suntem ca oameni, e destul de important sa facem o impresie buna si cu ceea ce putem arata- conditie fizica, imbracaminte, masina. Mai ales daca urmeaza o intalnire importanta sau un eveniment in cadrul caruia trebuie sa impresionam pe cineva. Dar ce putem face in cazul in care nu avem o masina indeajuns de impresionanta pentru evenimentul la care trebuie sa ne prezentam? O solutie buna poate fi sa inchiriezi o masina pe termen scurt. Sunt multe centre de inchirieri masini in Bucuresti si in toate celelalte orase din tara, asa ca nu va fi foarte greu sa gasesti o solutie rapida. Apoi, cele mai multe firme de profil au pe stoc si cateva masini de lux, poate masini sport cu 2 locuri, care pot ajunge la 100 de kilometri pe ora in 4-5 secunde, au tapiterie complet din piele sau alte tipuri de detalii de lux. Astfel, bazandu-te pe calitatile masinii, poti face o prima impresie remarcabila, pe baza careia poti mai apoi sa construiesti o relatie solida cu cei pe care doresti sa-i impresionezi. Desigur, exista cateva reguli pe care ar fi bine sa le respecti cand vrei sa faci acest lucru, astfel incat iluzia sa fie cat mai credibila, iar imaginea ta sa nu aiba de suferit in niciun fel.

-          Elementul-surpiza: Daca masina cu care te prezinti e inmatriculata in alt judet decat al tau. De exemplu, daca-ti iei o masina de la un centru de inchirieri masini din Baneasa, daca intentionezi s-o folosesti in Brasov, care e si orasul tau de bastina, poate fi putin ciudat. Oamenii te vor intreba de ce e inmatricuata altundeva, fiindu-le suspect faptul ca ai cumparat o masina de la sute de kilometri departare. Sigur, poti contraataca spunand ca doar acolo ai gasit respectivul bolid, caz in care iti va fi apreciata pasiunea pentru acest domeniu.

-          Informeaza-te in legatura cu masina cu care te afisezi: Cei mai multi oameni nu vad masini luxoase prea des, asa ca vor avea multe intrebari cand vor vedea una. Astfel, invata cateva lucruri despre masina pe care o conduci, de la tipul de motor de care dispune la materialul folosit pentru volan. Trebuie sa pari foarte natural in preajma si la volanul acelei masini, sa pari astfel ca esti obisnuit cu ea de mult timp.

-          Nu te lasa dus de val: Poate prins de vartejul oportunitatii de a face o impresie buna, uiti ca masina pe care o conduci nu-ti apartine si ca trebuie sa o returnezi in cateva zile. De exemplu, daca ai luat o masina de la un centru de inchiriere masini din Bucuresti si contractul spune ca nu poti parasi tara, nu fa asta doar pentru ca un chefliu entuziast te provoaca sa-l duci pana-n Bulgaria. Apoi, fii atent sa nu depasesti un anumit numar de kilometri prestabilit in contract doar pentru a impresiona- s-ar putea sa trebuiasca sa platesti o taxa suplimentara daca o faci. Si, desigur, nu compromite masina in niciun fel sau vei avea de platit pretul unei masini la care doar ai visat…


inchirieri masini otopeni, inchirieri masini bucuresti

No comments:

Post a Comment